Uni-Cleaner.dk Om Mil-tek  /  Sitemap  /  Print  /  Søg 

/HØJTRYKSRENSER/

Uni-Cleaner.dk

 



 


/UNI-CLEANEREN - EN HØJTRYKSRENSER TIL MANGE BRANCHER/


Silotoppe kan nu rengøres nemt og hurtigt!En Uni-Cleaner højtryksrenser med dens utal af kombinationsmuligheder f.eks. som sandblæsningsudstyr og rengøringsudstyr gør den anvendelig indenfor en bred vifte af brancher. Eksempelvis bruges højtryksrenseren med fordel indenfor foderindustrien til rengøring af siloer samt rengøring af diverse luftfiltre.

Derudover kan en Uni-Cleaner højtryksrenser også bruges til sandblæsning forud for svejsning eller lignende. Ved brug af højtryksrenseren til sandblæsning undgår man påføring af væsker, og sparer dermed tid, således at svejsningen kan påbegyndes umiddelbart efter sandblæsningen. Det gør således højtryksrenseren velegnet for eksempelvis entreprenører.

Indenfor landbrug kan højtryksrenseren også anvendes med fordel. Eksempelvis kan man rengøre mejetærskere for tørt halm, som ellers kan risikere at selvantænde hvis mejetærskeren skulle blive overophedet under høsten eller lignende.

Halmballepressere kan blæses fri for tør halm på få sekunderFor at læse nærmere om din branche klikker du bare i menuen til venstre.

Er din branche ikke nævnt, så er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan få en uforpligtende snak om hvilke fordele en Uni-Cleaner højtryksrenser kan hjælpe med din rengøring.

Kontakt os her...



         

Uni-Cleaner, Mil-tek Danmark A/S - Torstedvej 4-8, 6990 Ulfborg - 96 75 80 00 - www.uni-cleaner.dk - info@miltek.dk