Uni-Cleaner.dk Om Mil-tek  /  Sitemap  /  Print  /  Søg 

/HØJTRYKSRENSER/

Uni-Cleaner.dk

 



 


UNI-CLEANER LØSNINGER PÅ VIDEO

FÅ INSPIRATION AF VORE MANGE HØJTRYKSRENSER LØSNINGER PÅ VIDEO

 

Her har du mulighed for at se en Uni-Cleaner højtryksrenser i brug på tværs af metoder, brancher og anvendelsesområder >>



  I denne video kan du se hvordan man hos Cheminova rengører med en kombination af Uni-Cleaneren og rengøringsmiddel, for at få en helt ren overflade.
     
  Foderstofanlæg, nyder godt af Uni-Cleaneren, da den kan bruges til diverse rengøringsopgaver over alt.
     
  Indenfor landbrug er Uni-Cleaneren også meget anvendelig. Bl.a. bruges den i denne video til at fjerne tør halm fra en mejetærsker, som ellers vil have meget let ved at selvantænde, mens høsten står på.
     
  Her ses hvordan man kan fjerne graffiti, ved brug af det meget fleksible sandblæsningsudstyr som kan købes til Uni-Cleaneren.
     
  Hos Egetæpper bruger man Uni-Cleaneren til at holde produktionsapparatet rengjort, og som det ses å ideoen kan man rengøre med Uni-Cleaneren mens apparatet kører, så man ikke spilder produktionstid.
     
  Sandblæsning er med Uni-Cleaneren forvandlet til en simpel og hurtig opgave. I modsætning til traditionel sandblæsningsudstyr, er dette meget håndterbar, hvilket betyder man selv kan arbejde med det, uanset hvor man har behov for det. Desuden er fordelen ved denne form for sandblæsning at dette er en tør proces, hvilket betyder at svejsning el.lign. kan påbegyndes umiddelbart efter sandblæsningen er overstået.
     
  Her ses hvordan Uni-Cleaneren renser et udlutningsanlæg på en svinefarm. På grund af det pulserende lufttryk, kan det ses i videoen, hvordan Uni-Cleaneren slår "flager" af snavs løs som ellers kan tilstoppe et udluftningsanlæg.
     
  Ved daglig rengøring af arbejdsredskaber, kan man bruger vand/luft som vist i denne film. Bemærk det meget lave vandforbrug der kræves til Uni-Cleaneren.

Uni-Cleaner, Mil-tek Danmark A/S - Torstedvej 4-8, 6990 Ulfborg - 96 75 80 00 - www.uni-cleaner.dk - info@miltek.dk